Ifjúsági tudományos tehetségkutató versenyt hirdettek

A Magyar Innovációs Szövetség idén 30. alkalommal hirdette meg az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt az Innovációs és Technológiai Minisztériummal és az Emberi Erőforrások Minisztériumával közösen, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával csütörtökön Budapesten.

Forrás: MTI2020. 10. 01. 15:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Birkner Zoltán, a hivatal elnöke elmondta, a verseny kitalálói előrelátóan már 30 évvel ezelőtt megérezték, a jövő azon múlik, hogy lesz-e elegendő tehetséges fiatal, aki tenni akar Magyarország érdekében.

Az NKFIH elnöke arra bíztatta a fiatalokat, legyenek bátrak és mutassák meg ötleteiket, hiszen ez a verseny pont arról szól, hogy a fiatalok bemutathassák tudományos vagy épp egy termék vagy szolgáltatás fejlesztésével összefüggő ötleteiket.

A helyszínen kiadott közlemény szerint az első fordulóra november 25-ig a fiatalok természettudományi ötletük legfeljebb két oldalas vázlatának feltöltésével pályázhatnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.