időjárás 13°C Eliza, Eszter 2022. május 24.
logo

Trágársággal próbálta feldolgozni a vasárnapi vereséget az ismert divattervező

Forrás: promenad.hu
2020.10.13. 13:10

Megfeküdte a borsodi időközi választáson elszenvedett csúfos kudarc a Mindenki Magyarországa Mozgalom gyomrát. A vásárhelyi balliberális polgármester egyik fő szövetségese most a vidéki embereket hibáztatja, egészen közönséges stílusban.

„Rettentően sajnálom, hogy még egy ennyire durva és direkt ‘ku…anyázás’ se téríti el a híveket, pardon hívőket. Úgy tűnik, ha orbán egyenesen a szájukba sz..na, akkor is őt választanák meg, mert az övé valahogy finomabb, élvezhetőbb. Eszükbe se jut, hogy ürülék helyett van ehető, éltető, emberi táplálék is. Pedig ez történik tíz éve, sőt igazából harminc. Nagyon sajnálom, hogy a borsodi, szabolcsi kis falvakban, sőt ez egész ország elmaradott térségeiben egyszerűen lepattannak a józan észérvek, a konkrét számok, a valóság, nincs információ, feudális viszonyok közt él az ország fele, minden tizedik (!!!) magyar funkcionális analfabéta. Ez a kőkemény szitu. Roppant sajnálom, hogy a hazugság, a gyűlölség, a félelem és rettegés így országosan tarolhat a valós tények, releváns információk helyett” – értékelt közösségi oldalán az MMM egyik emblematikus figurája, tavalyi szerencsi képviselőjelöltje, helyi Kossuth-köri alapítója, Herczeg Zoltán „O1G-s” fővárosi divattervező.

Hozzátette: „Leginkább azt sajnálom, hogy létezhet ember a XXI. századi Európa közepén ilyen élettel, ilyen igényekkel, jobban mondva ekkora igénytelenséggel. Sőt, hogy ennek még örülnek is, tapsolnak hozzá, éljenzik, legyen az szegény cigány, gazdag zsidó vagy csak magyar, egyre megy! Hurrá!!”

A borsodi választási eredmény kapcsán azt is megjegyezte: „Amíg ez a pálya így és ennyire lejt, ebből a büdös szarból nincs kiút!”

Márki-Zay Péter egyik szoros szövetségese szerint tehát a vidéki emberek többsége annyira tájékozatlan, igénytelen és korlátolt – ha tetszik: hülye vagy funkcionális analfabéta –, hogy a balliberális manna helyett arra vágyik, Orbán Viktor „sz...rjon” a szájába, s gőzük sincs arról, hogy az „ürülék” helyett mást is fogyaszthatnának. Mert ezek szerint beérik a fekáliával, ugyanis lövésük sincs a nagy magyar valóságról – állítja a világpolgár Herczeg a metropolisz Budapestről, aki úgy en bloc „büdös szarnak” jellemzi a mai magyarországi helyzetet/életet.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Fidesz–KDNP-győzelem Borsodban, padlón a szivárványkoalíció

Fontos győzelmet aratott Koncz Zsófia (Fidesz–KDNP) a Borsod megyei időközi választáson tegnap, ahol megverte a Gyurcsány Ferenc vezette baloldali koalíció jelöltjét, Bíró Lászlót. Ezzel bebizonyosodott, hogy az emberek nem kérnek a baloldalból, az országot tönkretevő balliberális politikából, és nemet mondanak az elvtelen szivárványkoalícióra.

Tovább...