időjárás 32°C Mária 2022. augusztus 15.
logo

Az ellenzéki celeb nekiment Újpest baloldali vezetésének

Magyar Nemzet
2020.11.20. 16:53
Az ellenzéki celeb nekiment Újpest baloldali vezetésének

Hosszú, zavaros, indulatokkal teli Facebook-posztban szállt bele Újpest momentumos polgármesterébe Herczeg Zoltán ismert ellenzéki divattervező. Herczeg egy ismerősét próbálta elhelyezni az önkormányzatnál, Czigler László jobbikos alpolgármesteren keresztül. Déri Tibor polgármester azonban egy hét ingyenmunka után sem írta alá Herczeg Zoltán védencének szerződését, a bejegyzés szerint megalázó módon penderítette ki a „kétgyermekes, egyedülálló családanyát”.

„Szóval, mit is várhatunk kedves, hülye szavazó polgártársaim ettől a Nagy Ellenzéki Összefosástól ’22-ben tulajdonképpen, ha véletlenül hatalomra kerülnének, ha még a »sajátjukat« is képesek így kicsinálni, így megalázni, így az utcára dobni?

Ha így kezelnek egy szakembert, akit őt hívtak oda lapátolni, mert nagy a szar? Ilyet a NER, II. Jézus sose csinálna az övéivel. És akkor Egerről, Gödről és a többi lerakóhelyről még nem is beszélgettünk” – összegzi gondolatait bejegyzése vége felé Herczeg Zoltán.

Az újabb összezördülés jól mutatja, hogy az ellenzék egységesülése korántsem előrehaladott, sőt úgy tűnik, ahogy közelednek a választások, egyre több önkormányzatban kezd repedezni a tavaly ősszel választásokat nyert ellenzéki koalíció.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.