Az ellenzéki celeb nekiment Újpest baloldali vezetésének

„Szóval, mit is várhatunk kedves, hülye szavazó polgártársaim, ettől a Nagy Ellenzéki Összefosástól ’22-ben?” – írta Herczeg Zoltán divattervező.

Magyar Nemzet
2020. 11. 20. 16:53
null
Herczeg és védence egy asztaltársaságban Forrás: Herczeg Zoltán/Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú, zavaros, indulatokkal teli Facebook-posztban szállt bele Újpest momentumos polgármesterébe Herczeg Zoltán ismert ellenzéki divattervező. Herczeg egy ismerősét próbálta elhelyezni az önkormányzatnál, Czigler László jobbikos alpolgármesteren keresztül. Déri Tibor polgármester azonban egy hét ingyenmunka után sem írta alá Herczeg Zoltán védencének szerződését, a bejegyzés szerint megalázó módon penderítette ki a „kétgyermekes, egyedülálló családanyát”.

„Szóval, mit is várhatunk kedves, hülye szavazó polgártársaim ettől a Nagy Ellenzéki Összefosástól ’22-ben tulajdonképpen, ha véletlenül hatalomra kerülnének, ha még a »sajátjukat« is képesek így kicsinálni, így megalázni, így az utcára dobni?

Ha így kezelnek egy szakembert, akit őt hívtak oda lapátolni, mert nagy a szar? Ilyet a NER, II. Jézus sose csinálna az övéivel. És akkor Egerről, Gödről és a többi lerakóhelyről még nem is beszélgettünk” – összegzi gondolatait bejegyzése vége felé Herczeg Zoltán.

Az újabb összezördülés jól mutatja, hogy az ellenzék egységesülése korántsem előrehaladott, sőt úgy tűnik, ahogy közelednek a választások, egyre több önkormányzatban kezd repedezni a tavaly ősszel választásokat nyert ellenzéki koalíció.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.