Kásler Miklós: Ünnepekkor is gondoljunk a nehéz helyzetben élőkre!

Hétezer-ötszáz, gyermekvédelemben élő fiatalhoz jutnak el a minisztériumi dolgozók értékes ajándékai.

Veres László István
Forrás: EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA2020. 12. 15. 17:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A krisztusi szeretet az emberiség és a történelem legfőbb mozgatórugója – üzente Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a kormány adománygyűjtési akciójára készített videóüzenetében, ami az Emmi hivatalos Facebook-oldalán látható. A Miniszterelnökség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma kezdeményezésére idén is

minden minisztériumban és háttérintézményeikben karácsonyi adománygyűjtést szerveztek, amelynek köszönhetően országszerte mintegy hétezer-ötszáz, gyermekvédelemben élő fiatal kap személyre szóló, nagy értékű ajándékokat.

A tárcavezető megköszönte a munkatársainak, hogy ebben az évben is adtak a krisztusi szeretetből azoknak, akik nehéz körülmények között élnek. Emlékeztetett: Krisztus és a szeretet az, ami összetartja Európát, ez az emberiség és a történelem legfőbb mozgatórugója, aminek a tudást, az iskolákat, az egyetemeket és a kórházakat is köszönhetjük. Kitért rá, hogy

az alapvető emberi értékek, a becsület, a szerénység és az együttérzés is a krisztusi szeretetből vezethetők le.

– Karácsonykor a szeretet születésére emlékezünk, és számot vetünk azzal, hogyan éljük az életünket, és megtervezzük a jövőnket. Ugyanakkor nem minden embertársunknak adatott meg az, hogy ebből a szeretetből részesüljön – jelentette ki, majd arra kért mindenkit, hogy az ünnepekkor gondoljon a nehéz helyzetben élőkre, és próbáljon meg számukra is meghitt környezetet teremteni. A videóüzenet végén megköszönte a minisztérium minden dolgozójának, hogy idén karácsonykor is gondoltak a rászoruló gyerekekre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.