Vona szerint titkosszolgálat „vadászhatta le” Szájert

Az uniós vétó körüli botrány állhat a háttérben a Jobbik volt elnöke szerint – írja a Mandiner.

Forrás: MANDINER.HU2020. 12. 01. 20:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szinte biztos vagyok benne, hogy az uniós vétó körüli botrány miatt vadászta le valamelyik (német?) titkosszolgálat Orbán brüsszeli parancsnokát” – írta Facebook-oldalán Vona Gábor, Szájer József botránya kapcsán. A Jobbik volt elnöke felvetette: „Minden bizonnyal nem ez volt az első »házibuli«. Miért éppen most derült ki?” Az expolitikus bejegyzésében kitér egyebek mellett arra is, hogy nyilván nincs direkt árukapcsolás, de az ügy a brüsszeli magyar-lengyel ,,szabadságharcra” is negatív hatással lesz. Szerinte az elmúlt pár órában sokat zuhantak az Orbán-Morawiecki duó tárgyalási pozíciói.

Vona ír továbbá arról is, hogy Handó Tünde nyilván teljesen ártatlan ebben az ügyben, hiszen egy házastárs sohasem felelhet a párja tetteiért, de „ezek után, azt hiszem, a maradék kis tekintélye is elveszik majd a bírói karban”, továbbá arról, hogy a botrány elvonja a figyelmet Demeter Szilárd visszavont írásának ügyéről.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.