Kocsis Máté: A politikai vitákat később rendezzük, most az emberélet az első!

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője legutóbbi Facebook-bejegyzésében reflektált az ellenzéki Gyurcsány-koalíció kettős beszédére, amellyel sokakat elbizonytalaníthatnak.

Forrás: FACEBOOK.COM/KOCSISMATE2021. 03. 06. 18:42
KOCSIS Máté
Kocsis Máté elmondta, hogy a balliberális ellenzék most az oltási regisztrációt támadja MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget?” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, reagálva Gyurcsány Ferenc legutóbbi Brüsszelben tett megnyilatkozására.

„Akkor tisztázzuk! Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent. Az MSZP, a Jobbik és a Momentum külön kampányt is indított erre. A dékások még e hét közepén is arról elmélkedtek a nyilvánosság előtt, hogy szerintük nem lehet felelősen döntést hozni a szigorításokról, ma meg már épp a cselekvés hiányát kérik számon” – értékelt a frakcióvezető, majd felidézte:

„Nos. Az elmúlt hetekben a baloldal emberéletekkel játszadozott volna, miközben itt a járvány harmadik hulláma. Több a fertőzött, és egyre többen szorulnak kórházi ápolásra is.

Ehhez képest továbbra is a vakcinák ellen hergelnek, sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról.

Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatak-szerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat. Gyurcsány eközben meg a saját maguk által gyártott álhírek alapján még üzenget is, hogy szerinte mit kellene csinálni. Ez egy vicc” – emlékeztetett, majd hozzátette:

„Legyen elég ebből, nincs most itt ennek az ideje! A politikai vitákat majd később lerendezzük, ne féljenek, most azonban az emberélet az első!”

– összegezte bejegyzését Kocsis Máté.

Az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget❓

Akkor tisztázzuk! Gyurcsány...

Közzétette: Kocsis Máté2021. március 6., szombat

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.