időjárás 15°C Malvin 2022. október 1.
logo

Igen hatásos a baloldal halálkampánya

Magyar Nemzet
2021.04.30. 08:50
Igen hatásos a baloldal halálkampánya

Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken reggel úgy válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen különbség van a kormánypárti és az ellenzéki gondolkodású szavazók között az oltakozást illetően, hogy a kormány „végez erre vonatkozó kutatásokat, amelyből az derül ki, hogy a kormánypárti gondolkodású emberek 71 százaléka, míg a baloldali pártok támogatóinak 59 százaléka oltatná be magát, ami egy jelentős különbség”.

A kormányfő arra is rámutatott: a baloldal oltásellenes kampánya nem volt hatástalan, mivel azok, akik rájuk figyelnek, kevésbé akarják magukat beoltatni. A miniszterelnök ezért

a baloldali választókat arra kérte, hogy ne hallgassanak a baloldal oltásellenes kampányára, mert azzal, hogy nem oltatják be magukat, saját maguknak és embertársaiknak ártanak.

– Ezért – folytatta – nagy tisztelettel kérem a baloldali érzelmű embereket is, hogy ne csináljanak politikai kérdést az oltásból, ne üljenek fel pártjaik oltásellenes kampányának, hanem vegyék fel az oltást, mert itt emberi életekről van szó. Tehát apellálok a baloldal megértésére és a baloldali szavazók felelősségérzetére is, mert az oltás egy nemzeti ügy – szögezte le Orbán Viktor.

Magyarország újraindul

Megvan a négymilliomodik beoltott, folytatódik az újraindítás

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.