Minősíthetetlen stílusban beszélt a kormányfőről Vadai Ágnes

A DK alelnöke ezúttal az ATV-ben szidta a kormány járványkezelését, Orbán Viktor miniszterelnököt pedig szívtelen dögnek nevezte.

Magyar Nemzet
Forrás: ATV2021. 04. 27. 20:10
VADAI Ágnes; PINTÉR Sándor
Budapest, 2019. június 4. Vadai Ágnes (DK), az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke Pintér Sándor belügyminiszter éves meghallgatásán a bizottság ülésén a Parlamentben 2019. június 4-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kritikán aluli stílusban beszélt Orbán Viktorról a DK alelnöke az ATV-ben. Vadai Ágnes az Egyenes beszéd című műsorban

szívtelen dögnek nevezte a miniszterelnököt.

A Gyurcsány-párti politikus szerint a kormány rosszul kezelte mind a gazdasági, mind az egészségügyi válságot, a kormányfő pedig nem törődik a járvány áldozataival.

– Az a nagy baj, hogy egy szívtelen dög ez az ember. És én megmondom őszintén, elegem van abból, hogy ilyen szívtelen emberek ülnek ott – vagdalkozott a baloldali politikus, akinek – mint mondta – „ökölbe szorult a keze” attól, hogy a kormányfő egy teraszon ülve, sörrel a kezében üdvözölte a vendéglátóhelyek teraszainak újranyitását.

Vadai Ágnes hozzátette, tud olyan esetről, amikor valaki nem kapott egészségügyi ellátást,

a műsorvezető kérdésére ugyanakkor egyetlen bizonyítékot vagy konkrét példát nem tudott mondani.

Helyette inkább ismét előhozakodott azzal a sokat hangoztatott baloldali álhírrel, miszerint lakosságarányosan Magyarországon haltak meg legtöbben a járvány miatt, pedig ez az állítás – mint arról lapunk is többször beszámolt – nem igaz. Az Eurostat adatai egyértelműen cáfolják a pánikkeltő, hamis halállistát, erről Orbán Viktor is beszélt hétfőn a parlamentben. A hivatalos uniós adatok szerint a Covid-halálozást illetően hazánk valójában az EU középmezőnyben helyezkedik el, hátulról a kilencedik helyen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.