Vona Gábor a kormány védelmére kelt

Meglepő nyilatkozat.

2021. 04. 03. 14:30
null
Forrás: Képernyőfotó - ATV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzék demagóg, álságos módon a kormányt hibáztatja a vírus agresszív, harmadik hullámában erősen megugrott magyarországi halálozási adatok miatt, de közben folyamatosan nyomja az oltásellenes kampányát, illetve ádáz küzdelmet folytat a keleti vakcinák ellen.

A Mandiner egy korábbi cikkében részletesen bemutatta, hogy ezek a vírussal kapcsolatos adatok milyen módon keletkeznek, illetve arra is rávilágított, hogy országonként más-más módon mérik, hogy ki számít Covid-fertőzésben elhunytnak. A cikkből kiderül, hogy az egyetlen egzakt adat, a többlethalálozási számok terén hazánk jobban áll az uniós átlagnál, miként az is, hogy a hivatalos KSH-adatok is bizonyítják: a hazai egészségügyi illetékesek gyors adatszolgáltatása jóval kevesebb korrekcióra szorult, mint az EU tagállamainak zömében.

Vona Gábor, aki újabban úgy tesz, mintha kívülállóként, mintegy felülről szemlélné a magyar politikai történések, ezúttal az ATV-ben haknizott. A Jobbik volt vezetője sok mindennel vádolható, de azzal semmiképpen, hogy kormánypárti lenne, ennek ellenére a műsorban a következőket mondta:

„Ki a felelős, a kormány vagy az ellenzék? [...] Szerintem a magyar társadalom a felelős. Az, hogy a halálozási statisztikák így alakultak, mint ahogy, az szerintem bele volt kódolva a magyar társadalomba, és ezen nem kell meglepődnünk. A legelhízottabb társadalmak közé tartozunk, a világ elsői közé tartozunk alkoholizmusban, nikotinfüggésben, depresszióban, kedélybetegségben, egészségtelen táplálkozásban. [...]”

Ez a vélemény jóval közelebb áll a valósághoz, mint a baloldali ellenzék hazug fröcskölődése és gyomorforgató, oltásellenes halálkampánya. Még akkor is így van ez, ha Vona Gáborral egyébként nem sok mindenben tudunk egyetérteni.

(Borítókép: Vona Gábor az ATV Öt című műsorában – Forrás: Képernyőfotó – ATV)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.