időjárás 5°C Csenge , Ráhel 2023. február 4.
logo

Lesz dugódíj Budapesten

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG
2021.06.12. 15:14
Lesz dugódíj Budapesten

Az elmúlt napokban a fővárosban állandósult a dugó. Nemcsak a reggeli és az esti csúcsidőben, de mostanra egész napos dugóban ülnek a Budapesten autózók.

A V4NA Hírügynökség brüsszeli informátora szerint nem véletlen, hogy állandósultak a dugók Budapesten. A magyar főváros brüsszeli irodájába is bejáratos informátor szerint többen is dolgoztak azon a terven, hogyan lehetne ellehetetleníteni a budapesti közlekedést. Vagyis lényegében szándékosan okoztak dugókat, helyenként teljesen felesleges lezárásokkal.

Karácsony Gergely már a főpolgármesteri kampányban is ígéretet tett Brüsszelnek, hogy bevezeti a dugódíjat. Akkor azonban ő maga is úgy tartotta, hogy ez politikai öngyilkosság lenne, kivéve, ha ezt maguk a fővárosiak követelik ki.

Mi sem egyszerűbb, megvan erre a recept, a Soros által pénzelt álcivilektől ellesett módszer a legjobb. Okozz problémát, követeld ki, hogy akarják a megoldást bármi áron. Lefordítva: legyen óriási dugó, erre a budapestiek maguk is akarják majd a dugódíjat. Szerezz egy civil szervezetet, amely elkezd lobbizni a dugódíjért, felbőszíti a budapestieket, akik így már közfelkiáltással akarják majd a dugódíjat. Te pedig büszkén, pilátusi mód, „mosom kezeimet”, bevezeted az emberek követelésére.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a héten „hisztis, durcás kisfiú” (ahogy egy facebookozó fogalmazott) módjára válaszolt a dugók miatt felháborodott KDNP-s országgyűlési képviselőnek, Hollik Istvánnak. Azt mondta, hogy akinek nem tetszik, szálljon ki a kocsiból és menjen gyalog.

A V4NA megtudta a Budapest brüsszeli irodáját közelről ismerő informátortól, hogy egy-két napon belül a második lépés következik, vagyis álcivilek elkezdik követelni a dugódíjat.

A V4NA hivatalosan is megkereste Karácsony Gergely főpolgármester budapesti és Jávor Benedek brüsszeli irodáját is azzal kapcsolatban, hogy Budapest tényleg bevezetné-e a dugódíjat. Arra is rákérdeztek, igaz-e, hogy álcivilek rövidesen kampányolni kezdenek a dugódíjért. Amint kapnak választ, frissítjük a cikkünket.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.