Robbantani akart Magyarországon egy iszlamista férfi

Terrorcselekményre készült egy magát iszlamistának valló férfi Magyarországon, a terrorelhárítók tegnap fogták el. A Fővárosi Főügyészség közleménye alapján egyelőre annyit tudni, hogy egy 21 éves férfiról van szó, aki feltehetően robbantani akart. Az ügyészség őrizetbe vette, emberöléssel és robbanóanyaggal való visszaéléssel gyanúsítják. Előzetes letartóztatásáról még ma dönt a bíróság – írja cikkében a Hír Tv.

Forrás: Hír TV2021. 06. 02. 12:11
null
Pécs, 2011. november 3. A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai kijönnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik épületéből, amelyet bombariadó miatt kiürítettek Pécsett. A pécsi tűzoltóság ügyeletére telefonon bejelentés érkezett, amely szerint délután bomba robban egy belvárosi bevásárlóközpontnál, a bíróságnál, az ügyészségnél és a NAV épületeinél. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc Fotó: Kálmándy Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eset kapcsán készült Hír TV videót itt tekintheti meg:

A kiemelt kép illusztráció, fotó: MTI/Kálmándy Ferenc

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.