időjárás 1°C Virgil 2021. November 27.
logo

A kormányt vádolják, miközben totális amatörizmus jellemzi a baloldali előválasztást

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.09.18. 20:33 2021.09.19. 13:54
A kormányt vádolják, miközben totális amatörizmus jellemzi a baloldali előválasztást

Miközben a ma induló baloldali előválasztás totális katasztrófába fulladásáért a baloldal szokásához híven már a kormányt támadja, úgy tűnik, hatalmas szervezési problémák állnak a háttérben.

A Szárnyas Fejvadász Facebook-oldalán kora délelőtt, az előválasztás leállásának időpontjában felhívást tett közzé, amelyben „SOS embereket”, illetve elektronikai eszközöket kerestek az előválasztás lebonyolításához. Mint írták, 

„ha a következő két hétben (szeptember 18–26. között) tudsz akár csak pár napot rászánni, akkor kérünk, hogy szállj be és segíts nekünk A feladat egyszerű: videóchaten kell ellenőrizni a szavazópolgár igazolványait, de nyugalom, az első műszak előtt betanítunk! A műszakok 10–19 óra között vannak, de rövidebb (minimum 4 órás) műszakra is jöhetsz. Hétvégén is van műszak, sőt, akkor még nagyobb az igény. 

Hozzátették: az az ideális, ha van saját kamerás laptopod vagy androidos tableted, illetve még egy androidos telefonod, de ezeket meg tudjuk oldani, ha nincs. Mindezt nettó 2000 forintos óradíj fejében, Budapest belvárosában kellene végezni.

Fotó: Facebook

A felhívás alatt lévő link a Momentum honlapjára mutatott, azonban pár órával később már az „oldal nem található” hibaüzenettel találkozhattak a linkre kattintók. 

Úgy tűnik, hamar észbe kaptak az illetékesek, hogy nem fest túl jó képet a pártról, ha már az előválasztás első napján ember és eszközhiányról panaszkodnak szimpatizánsaiknak. 

Hibák, leállás, amatörizmus, szervezetlenség – egyelőre így foglalható össze a baloldali előválasztás, amely az összeomlás után a hivatalos közlemény szerint hétfőn reggel fog folytatódni. 

Előválasztási összeomlás

Kínosan komikus az informatikai szakértőknek a baloldal kamuzása

A dosszié összes cikke