időjárás 2°C Rajmund, Zelma 2022. January 23.
logo

Szentkirályi Alexandra: Elkeserít, hogy Gyurcsányt ma is hatalomra juttatnák a baloldalon

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.10.07. 18:00 2021.10.08. 12:16
Szentkirályi Alexandra: Elkeserít, hogy Gyurcsányt ma is hatalomra juttatnák a baloldalon

A 25 év alatti fiatalok szja-visszatérítése nemcsak a normál munkaviszonyra, hanem a diákmunkára és a gyakornoki állásokra is vonatkozik, így januártól havi több tíz ezer forinttal nő a 25 év alatti fiatalok keresete – mondta el Szentkirályi Alexandra a legfrissebb Kormányinfó plusz videóban a közösségi oldalán. 

Közölte, ilyen Magyarország történetében még sohasem volt, a pluszbevétel egy átlagfizetés esetén akár a 40 ezer forintot is elérheti. A visszatérítés emellett annak is jár, aki közben a családi adó-visszatérítést is igénybe veszi. 

A kormányszóvivő arról is beszélt, hogy számára miért volt fontos, hogy aláírta a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót. Mint mondta, elkeseríti, hogy 15 év után is ott tartunk, hogy felmerül a baloldalon Gyurcsány Ferenc hatalomra segítésének ötlete. Szentkirályi Alexandra azért írta alá a petíciót, mert 

sokakkal együtt aggodalommal tölti el, hogy ugyanaz a Gyurcsány akar visszatérni a hatalomba, aki egyszer már tönkretette az országot, a pénzügyi összeomlás szélére sodorva hazánkat és eltörölve a különböző támogatásokat. 

Szentkirályi Alexandra leszögezte, az árvasági ellátást kapók is megkapják a nyugdíjprémiumot, emellett a hitelmoratórium részleteiről is beszélt a kormányszóvivő.

A Kormányinfó plusz teljes egészében itt tekinthető meg:

Kiemelt kép forrása: MTI/Bruzák Noémi