Cenzúrázzák a Gyurcsány-filmet Tapolcán + videó!

Navracsics Tibor korábban levelet írt Bakonyi Veronikának, miután az ElkXrtuk című filmet kivették a mozi kínálatából.

Mediaworks Hírcentrum
Forrás: Videa2021. 11. 10. 18:07
null
Forrás: Facebook / Elk*rtuk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tapolcai mozi igazgatója cenzúrát gyakorol azzal, hogy nem vetítik az ElkXrtuk című filmet 

– mondta a Mediaworks Hírcentrumának (MWH) Navracsics Tibor.

A tapolcai Fidesz választókerületi elnöke elmondta, sokan megkeresték őt Tapolcáról és környékéről azzal, hogy szeretnék megnézni a filmet, de a város egyetlen mozijától elutasító választ kaptak. 

Bakonyi Veronika az MWH-nak tagadta, hogy cenzúrázzák a filmet. – Nézze, ha az emberek vennék a fáradságot és utánajárnának, hogyan működik egy mozi, a műsorszerkesztés, a kapcsolat a forgalmazókkal, szolgáltatókkal, akkor ez az egész botrány ki se tört volna – magyarázkodott a városi mozi igazgatója.

Az MWH kereste az önkormányzatot is, de nem reagáltak a megkeresésre. 

Mint ismeretes, Navracsics Tibor levelet írt Bakonyi Veronikának, miután az ElkXrtuk című film lekerült a mozi kínálatából. A mozi igazgatója válaszában a „témára” hivatkozott, majd a helyi önkormányzatra hárította a felelősséget. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.