Hallgat a baloldal

A főpolgármester szerint nincs ügy, de egy fegyelmit azért már kiosztott.

Mediaworks–Hírcentrum
2021. 11. 13. 10:12
TTT Kata
Budapest, 2020. februr 19. Ttt Kata vroszemeltetsrt felels fpolgrmester-helyettes a XVIII. kerleti Ipacsfa utcban pl Logisztikai s Szolgltat Kzpontrl tartott sajttjkoztatn az FKF Nonprofit Zrt. XVIII. kerleti Szemlletforml s jrahasznlati Kzpontjban 2020. februr 19-n. A fvros tbb mint 1,8 millird forintot biztost sajt forrsbl az egykori Csry-telep egy rsznek krmentestsre. MTI/Balogh Zoltn Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Városháza-gate új fejleményeire számos olyan baloldali politikust próbáltunk reagáltatni, akik korábban nyilatkoztak az ügy kapcsán, ám most senkit sem sikerült elérnünk Kiss Ambrus, Gy. ­Németh Erzsébet, Tüttő Kata, Kerpel-Fronius Gábor, Niedermüller Péter, Németh Angéla és Gajda Péter közül. Megszólalni egyedül a zuglói önkormányzatot irányító MSZP-s Horváth Csaba volt hajlandó, ám ő is csak a baloldali fővárosi vezetés többszörösen megcáfolt érveit ismételgette. Szerinte ugyanis az Anonymus által közzétett hangfelvételen Barts J. Balázs, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. vezérigazgatója nem utal arra, hogy a fővárosnak lennének eladási tervei a Városházára vonatkozólag. A Media­works Hírcentruma kérdésére úgy vélte, hogy amikor Barts megemlítette az értékesítés lehetőségét, akkor csak a tavaly novemberi tanulmánynak a városvezetés által már kezdettől fogva elutasított opciójára hivatkozott. Ám a 2021. májusi felvételen a vagyonkezelő vezetője aktuális dologként beszélt arról, hogy a főpolgármesteri hivatalnak tetszik az épületegyüttes jelentős részének értékesítését is magában foglaló ötlet.

Borítókép: Tüttő Kata főpolgármester-helyettes (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.