A baloldali adóterror, a nyugdíj és minimálbér iránt érdeklődött a legtöbb olvasónk a pénzügyi világ hírei közül

A mindennapi életünkre és az országok globális erőviszonyaira egyaránt közvetlen hatással bíró gazdasági hírek megbízható és naprakész forrásaként 2021-ben is számíthattak ránk olvasóink.

MAGYAR NEMZET
2021. 12. 25. 16:35
20211017 Budapest Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármesterének, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjének előválasztás eredményvárója az Anker közben. Fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet Képen: Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezek a cikkek bizonyultak a legizgalmasabbnak idén:

10. Amikor Gyurcsány üvöltözött

Bepillantunk a színfalak mögé. Megdöbbentő részleteket árultak el Gyurcsány Ferenc kormányzásának időszakából a lapunknak nyilatkozók: üvöltözések, székborogatások és egy sodródó ország.

9. Megszorításra és adóterrorra készül a baloldal

Tállai András szerint a DK elnöke elszólta magát, a baloldal hatalomra kerülve adóterrort alkalmazna egyes társadalmi és gazdasági csoportok ellen.

8. Méltó szomszédot kap a Mátyás-templom

Lezárultak a közbeszerzések, 2023-ra régi fényében pompázhat a Pénzügyminisztérium várbeli palotája. Íme a látványtervek és az, hogyan állítják elő újra, ami száz év alatt elpusztult.

7. Lenyeli a főváros a vendéglátósok bértámogatásait

Felháborító, arcátlanul arrogáns húzás belerúgni a veszteségektől földön fetrengő vállalkozókba és több ezer fővárosi munkavállalóba – jelentette ki Kovács László, az ipartestület elnöke.

6. Előbújtak a megszorítások szószólói

Nem tudnak mit kezdeni az Orbán-kormány növekedést támogató, a családokat jelentős kedvezményekkel segítő politikájával a balliberális oldalhoz kötődő szakértők.

5. Márciustól a légitársaságok bevezetik a vakcinaútlevelet

Az okmányok külön ellenőrzése nélkül lehet igénybe venni a repülési szolgáltatást.

4. Gyorsan kinövi hazánk a válságot

Tizenöt évvel ezelőtt még Európa legsérülékenyebb gazdaságaként emlegették a magyart. Most már teljesen más az ország megítélése.

A három dobogós:

3. Közvetve majdnem mindenkit érint a minimálbér összege

A munkavállalók és az ellátásban részesülők is sokat nyernének a kétszázezer forintos minimálbérrel.

2. Évközi kiegészítő nyugdíjemelés jöhet a járvány miatt

Az infláció alakulása miatt 0,6 százalékos évközi kiegészítő nyugdíjemelés jöhet. Ezzel a 2,5 millió nyugdíjas összesen 26 mil­liárd forinthoz juthat.

1. Hetvenezer tajszám lehet érvénytelen

Sokan külföldön dolgoznak azok közül, akik elmaradtak a befizetésekkel.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester (Fotó: Mirkó István)

A 2021-es évi legnépszerűbb írásaink – rovatonkénti és időszakonkénti bontásban – a magyarnemzet.hu/top10 oldalon találhatók!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.