Fidesz: Karácsony Gergely tette politikai hadszíntérré Budapestet

Ön egy teljesen kétszínű játékot játszik Budapest életével – mondta Láng Zsolt a főpolgármesternek.

Forrás: Facebook/Fidesz Budapest2021. 12. 17. 11:51
BAGDY Gábor; LÁNG Zsolt
Budapest, 2021. december 15. Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP-frakció frakcióvezetõje felszólal a Budapest, Fõváros Önkormányzata 2022. évi összevont költségvetésérõl szóló vitában, mellette Bagdy Gábor, a Fidesz-KDNP frakciójának tagja a Fõvárosi Közgyûlés ülésén a Városházán 2021. december 15-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz Budapest Facebook story-videójában megosztott egy részletet a Fővárosi Közgyűlés december 15-i üléséből, melyben Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője válaszol Karácsony Gergelynek:

Ön egy teljesen kétszínű játékot játszik Budapest életével. Ön eljátssza ezt a drámai, szegény, megbántott, jóindulatú fiút, aki idejött csupa jó szándékkal, és a kormány bántja; miközben ön az első perctől kezdve nem jóindulatú, nem gondolta komolyan a választási ígéreteit, és nem akar ezzel a kormánnyal együttműködni.

– Bárhogy próbálja is magát jó szándékú embernek, áldozatnak beállítani a főpolgármester, valójában pont ő, Karácsony Gergely az, aki politikai hadszíntérré tette Budapestet. Aki lenézi az ellenzéket, aki ellehetetleníti a valódi vitákat, aki meggátolja a kormánnyal kialakítandó érdemi párbeszédet – olvasható a bejegyzésben.

A Fidesz Budapest Facebook storyja és Láng Zsolt teljes felszólalása ITT tekinthető meg.

Borítókép: Láng Zsolt felszólal a Budapest, Főváros Önkormányzata 2022. évi összevont költségvetéséről szóló vitában, mellette Bagdy Gábor, a Fidesz–KDNP frakciójának tagja a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2021. december 15-én. (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.