időjárás °C Ilona 2022. augusztus 18.
logo

Fidesz: Karácsony Gergely tette politikai hadszíntérré Budapestet

Forrás: Facebook/Fidesz Budapest
2021.12.17. 11:51 2021.12.17. 13:55
Fidesz: Karácsony Gergely tette politikai hadszíntérré Budapestet

A Fidesz Budapest Facebook story-videójában megosztott egy részletet a Fővárosi Közgyűlés december 15-i üléséből, melyben Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője válaszol Karácsony Gergelynek:

Ön egy teljesen kétszínű játékot játszik Budapest életével. Ön eljátssza ezt a drámai, szegény, megbántott, jóindulatú fiút, aki idejött csupa jó szándékkal, és a kormány bántja; miközben ön az első perctől kezdve nem jóindulatú, nem gondolta komolyan a választási ígéreteit, és nem akar ezzel a kormánnyal együttműködni.

– Bárhogy próbálja is magát jó szándékú embernek, áldozatnak beállítani a főpolgármester, valójában pont ő, Karácsony Gergely az, aki politikai hadszíntérré tette Budapestet. Aki lenézi az ellenzéket, aki ellehetetleníti a valódi vitákat, aki meggátolja a kormánnyal kialakítandó érdemi párbeszédet – olvasható a bejegyzésben.

A Fidesz Budapest Facebook storyja és Láng Zsolt teljes felszólalása ITT tekinthető meg.

Borítókép: Láng Zsolt felszólal a Budapest, Főváros Önkormányzata 2022. évi összevont költségvetéséről szóló vitában, mellette Bagdy Gábor, a Fidesz–KDNP frakciójának tagja a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2021. december 15-én. (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.