Lángokban állt a szentesi sportcsarnok

Kigyulladt a szentesi sportcsarnok, a tüzet később sikerrel oltottak el – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden kora reggel az MTI-vel.

Forrás: MTI2021. 12. 28. 8:16
PAPP László
Szentes, 2021. december 28. Tûzoltók a szentesi sportcsarnokban keletkezett tûz oltásánál 2021. december 28-án. A Dr. Papp László Városi Sportcsarnok elsõ szintje égett 150 négyzetméteren, de a lángok átterjedtek a tetõszerkezetre is. A tûzoltók megfékezték a tüzet. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dr. Papp László Városi Sportcsarnok első szintje égett 150 négyzetméteren, de a lángok átterjedtek a tetőszerkezetre is.

A létesítménynél a város tűzoltói megkezdték a lángok oltását, a legfrissebb információk szerint hat vízsugárral sikerült eloltani a tüzet.

A Jövendő utcában a szentesi, a csongrádi, a kunszentmártoni, a szarvasi, a kiskunfélegyházi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók jelenleg is az utómunkálatokat végzik, az izzó részeket keresve megbontják a tetőt.

Fotó: Donka Ferenc

Borítókép: Munkában a tűzoltók (Fotó: Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.