időjárás 19°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Telex: A Városházán a főjegyzőnél és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnél is tartottak házkutatást

Mediaworks-Hírcentrum
2021.12.13. 15:43 2021.12.13. 16:19
Telex: A Városházán a főjegyzőnél és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnél is tartottak házkutatást

Újabb információ derült ki a Városháza-ügy kapcsán zajló rendőrségi nyomozásról. A Telex.hu közölte, a Városházán a főjegyzőnél és Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettesnél tartottak házkutatást, a nyomozati cselekmény során számítógépes adathordozókat vizsgáltak meg. 

Hétfőn délelőtt az Index értesült arról, hogy több helyszínen is házkutatás kezdődött a Városháza-botrány ügyében. A portál szerint többek között a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Attila úton lévő székházában is megjelentek a nyomozók. A Mediaworks Hírcentrumának az Országos Rendőr-főkapitányság megerősítette a házkutatások tényét, ám továbbiakról nem adott tájékoztatást.

A gyanús, korrupciógyanús ingatlanügyletek miatt az elmúlt hetekben számos feljelentés érkezett a hatóságokhoz, ezért a rendőrség befolyással üzérkedés, csalás, hűtlen kezelés, vesztegetés és vesztegetés elfogadása miatt nyomozást rendelt el.

Borítókép: Kiss Ambrus (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

VÁROSHÁZA-GATE

Koronatanú: Karácsonyék még a választások előtt eladták volna a Városházát

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.