Varga Judit: A kormány kötelessége megakadályozni az önazonosság jelentős sérelmét

„Mi nem fogjuk hagyni, hogy a hazánkban élők hagyományos társadalmi környezete bármilyen demokratikus felhatalmazás nélkül megváltozzon” – fogalmaz legújabb Facebook-üzenetében Varga Judit igazságügyi miniszter.

Magyar Nemzet
2021. 12. 21. 9:50
null
Fotó: www.grazmel-photography.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hagyományos értékek védelmében és a Magyarországra nehezedő liberális nyomás ellen szólalt fel legújabb Facebook-üzenetében Varga Judit igazságügyi miniszter. Azt írta:

„A magyaroknak joguk van saját hazájukhoz!

Mi a teendő akkor, ha Magyarország saját kultúrájának védelme érdekében akkor sem ad utat az illegális bevándorlásnak, ha az Európai Unió Bírósága arra kötelezi?

E kérdésre az Alkotmánybíróság közelmúltban meghozott határozata egyértelműen válaszol: a kormány kötelessége megakadályozni az önazonosság jelentős sérelmét még akkor is, ha ez az uniós hatáskörgyakorlás hiányosságai miatt következik be.

Ahogyan miniszterelnök úr is fogalmaz Szamizdatjában: ma olyan világot élünk, ahol az európaiaknak nincs joguk eldönteni, hogy kivel kívánnak egy hazában élni – még akkor sem, ha a tömeges bevándorlás az egyéni identitásuk alapját jelentő hagyományos közösségek felbomlásához vezet.

Mi viszont nem fogjuk hagyni, hogy a hazánkban élők hagyományos társadalmi környezete bármilyen demokratikus felhatalmazás nélkül megváltozzon.

Ellenállunk a liberális nyomásnak!”

Borítókép: Varga Judit (Fotó: Facebook/Varga Judit)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.