időjárás 4°C Stefánia 2023. november 28.
logo

Fogyatékos fideszeseket emlegetett Márki-Zay

Magyar Nemzet
2022.01.23. 20:54 2022.01.24. 02:04
Fogyatékos fideszeseket emlegetett Márki-Zay

Vasárnap este újabb hétértékelő videóval jelentkezett a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter szerint hazudik, aki azt állítja róla, hogy privatizálná az egészségügyet, sőt egymillió forintot is felajánl annak, aki bebizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna szemorvoshoz a magyarokat.

Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosok szegény fideszes propagandisták – és a fogyatékos az nem jó szó, mert a fogyatékosokat szeretjük –, nyilvánvalóan az ő szellemi képességük, nem azt mondom, hogy tökéletes, de nem a szellemi képességükkel van baj, hanem a végtelen aljasság és gonoszság jellemzi ezt a tolvaj társaságot

 – fogalmazott Hódmezővásárhely polgármestere.

Ez már nem az első eset, hogy Márki-Zay Péter a kormánypárti szimpatizánsokat sértegeti.

Hódmezővásárhely polgármestere korábban trágyával etetett gombákhoz hasonlította a magyar embereket. – Amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni

– fogalmazott egy gárdonyi lakossági fórumán. Márki-Zay továbbá azt is kijelentette, hogy ha a Fidesz egy vidéki városban összegyűjtené a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Teknős Miklós)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.