időjárás 19°C Evelin, Fülöp 2022. május 26.
logo

Hollik István: Márki-Zay nem tudja befejezni a magyar emberek sértegetését

Forrás: Facebook/HollikIstván
2021.12.03. 09:02 2021.12.03. 10:06
Hollik István: Márki-Zay nem tudja befejezni a magyar emberek sértegetését

A kormánypárti politikus szerint a baloldal új felkentjének tisztánlátását cseppet sem zavarja meg az, hogy nemcsak a magyar emberek, hanem az egész Európai Unióban és Brüsszelben is világosan látják, hogy az illegális migráció első számú kritikusa immár évek óta Orbán Viktor. 

Hát éppen ezért támadnak bennünket a bevándorláspártiak a határkerítés megépítéséért, a határok védelméért, vagy a migráció folyamatos kritizálásáért 

– emelte ki Hollik István. 

A baloldal kijelölt vezetőjének mondatában nem is ez a legfelháborítóbb, hiszen sok sületlenséget beszélt már az elmúlt időszakban. Sokkal inkább az, hogy nem képes befejezni a magyar emberek sértegetését. 

Nevezte már trágyával etetett gombának mindazokat, akik támogatják a rezsicsökkentést. Nevezte már a Fidesz szavazóit szellemileg leépült embereknek, akik még egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni. Most pedig leostobáz mindenkit, aki támogatja a kormány bevándorlás ellen tett intézkedéseit. 

– sorolta a baloldal közös jelöltjének korábbi kijelentéseit Hollik István.

Kérdezem én, hogy mikor hagyják végre abba? De a baloldal egy dologban biztos lehet: a magyar emberek válaszolni fognak ezekre a válogatott sértésekre. 

Nem Gyurcsányi stílusban és nem is most, hanem tavasszal a szavazófülkében, és az a válasz nagyon határozott lesz

 – zárta sorait a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Az eredeti videót itt érheti el: 

Borítókép: Hollik István (Fotó: Facebook/Képernyőfotó)