Levelet írt a Fidesz támogatóinak Orbán Viktor

A kormányfő szerint a tét nem kisebb, mint hogy visszafordulunk-e a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.

2022. 01. 03. 15:32
ORBÁN Viktor
Október 23. - Megemlékezés az Erzsébet téren - Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszéde Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor levelet írt a Fidesz támogatóinak, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a Fideszt – tudta meg a Magyar Nemzet. Értesülésünket a párt kérésünkre megerősítette.

A miniszterelnök levele szerint azért kéri a támogatást, mert – mint írja – a tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.

„Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel” – fejti ki levelében a kormányfő.

Orbán Viktor üzenetét azzal zárta, hogy jövő tavasszal rajtunk múlik, hogy merre megy tovább a nemzetünk. „Nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie!” – olvasható, majd 

a miniszterelnök arra kéri a támogatókat, hogy amennyiben lehetőségeik engedik, adományukkal járuljanak hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassák a Fidesz kampányát.

A kormányfő nem először szólítja meg támogatóit ebben a formában: a 2018. áprilisi országgyűlési választások előtt pár hónappal szintén írt levelet mindazoknak, akik adatközlés által hozzájárultak ahhoz, hogy a Magyarország kormánya tájékoztassa őket az országot érintő legfontosabb ügyekről.

Borítókép: október 23-i megemlékezés az Erzsébet téren, Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszéde (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.