Trump: Teljes mértékben támogatom Orbán Viktor újraválasztását

A magyar miniszterelnök „szívből szereti hazáját, és biztonságot akar népének” – üzente a volt amerikai elnök.

Magyar Nemzet
2022. 01. 03. 16:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Trump a Save America nevű kampányszervezetén keresztül küldött ki közleményt, amelyben támogatásáról biztosította a magyar kormányfőt. A közlemény Twitteren jelent meg. 

Ebben a volt elnök arról beszél: tiszteli a magyar miniszterelnököt, aki csak és kizárólag jót tett a magyarokkal.

Orbán Viktor szívből szereti hazáját, és azt akarja, hogy a népe biztonságban legyen. Hatalmas és csodálatos munkát végzett Magyarország védelmében, az illegális bevándorlás megállításában, a munkahelyteremtésben, a kereskedelemben, és meg kellene neki engedni, hogy folytassa a közelgő választáson is. Ő egy erős vezető, akit mindenki tisztel. Teljes mértékben támogatom őt és újraválasztását Magyarország miniszterelnöki posztjára

– áll a közleményben.

Borítókép: Orbán Viktor és Donald Trump a washingtoni Fehér Ház Ovális Irodájában 2019-ben (Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.