Deák Dániel: Így gúnyolódnak a családoknak és a nyugdíjasoknak járó juttatásokon

Egészen elképesztő jelenet zajlott le az ATV műsorában, melyet Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője mutatott be közösségi oldalán – írja a Híradó.hu.

Forrás: HÍRADÓ.HU2022. 02. 11. 22:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politológus bejegyzésében azt írta:

Mindennek az alja, amit a libsik az ATV-ben művelnek!

A felvételen Borgula András látható az ATV A nap híre című műsorában.

Deák Dániel eképpen fogalmazott:

A felvételen Borgula András gúnyolódik a családi adó-visszatérítésen és a 13. havi nyugdíjon. Valószínűleg az a baja, hogy most nem megszorítások vannak. Az egészen jót szórakozó balliberális műsorvezető, Krug Emília még ki is segítette a Gólem Színház alapítóját az embereknek járó juttatások parodizálásában.

Borgula már-már Márki-Zay Pétert is lepipálta szereplésével, aki szintén már minden létező társadalmi csoportot megsértett valamilyen módon.

Deák Dániel szerint

az Orbán-gyűlöletbe már belebolondult balliberálisoknak nagyon fáj, hogy sikeres a kormány gazdaságpolitikája és a Gyurcsány–Bajnai-időszakkal ellentétben most nem megszorítások vannak, hanem többletforrásokat kapnak az emberek.

„Erre mondják, hogy savanyú a szőlő…” – zárta bejegyzését a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Borgula András az ATV műsorában (Fotó: Facebook-képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.