Márki-Zay nem tudja, hogy kinek az elhurcolására emlékezünk

A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint Kovács Béla helyett Kovács Imre elhurcolására emlékezünk a kommunizmus áldozatainak emléknapján.

2022. 02. 25. 20:31
null
20220114 budapest szel kalman ter marky zay peter kampanya lakossagi forum havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje Hódmezővásárhelyen tartott megemlékezést a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából, ám összekeverte Kovács Béla egykori kisgazda minisztert – akinek az 1947-es elhurcolására emlékezve tartják február 25-én az emléknapot – és Kovács Imre néhai parasztpárti politikust.

Az eseményt Márki-Zay Péter – szokásához híven – a Facebook-oldalán is közvetítette, aminek az elején hangzik el az ominózus mondat.

Nem ez az első kínos esete Márki-Zaynak az emléknaphoz kapcsolódóan. Ahogy azt lapunk megírta, a baloldal miniszterelnök-jelöltje Hódmezővásárhelyre egy nagyszabású rendezvényt szervezett erre a napra, azonban szó sincs megemlékezésről. Márki-Zay a 2018-as polgármesterré választását ünnepli meg Hódmezővásárhelyen a nagyszabású rendezvénnyel.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.