Nem maradhatnak következmények nélkül Sorosék dicstelen manipulációi + videó

Mi, magyarok már hosszú évek óta küzdünk a velünk szemben alkalmazott gyalázatos kettős mérce ellen – mondta Deutsch Tamás.

Forrás: facebook.com/dajcstomi2022. 02. 09. 13:24
DEUTSCH Tamás
Budapest, 2021. november 14. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetõje beszédet mond a párt 29. tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz európai parlamenti képviselője egy, a hivatalos közösségi oldalára feltöltött videóban beszél arról, hogy cáfolhatatlan bizonyítékok kerültek napvilágra a Soros-hálózat és a baloldal dicstelen manipulációiról, a kettős mérce ipari méretekben történő alkalmazásáról!

Mi, magyarok már hosszú évek óta küzdünk a velünk szemben alkalmazott gyalázatos kettős mérce ellen, aminek létezését a Soros-hálózat és a baloldal emberei persze mindig próbálták letagadni

– szögezi le a felvételeken Deutsch Tamás.

De a hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát – tette hozzá a kormánypárti politikus.

A Soros-hálózathoz tartozó emberek önként és dalolva mesélték el, hogy milyen manipulatív módszerekkel terjesztenek szemenszedett hazugságokat és durva rágalmakat Magyarországról – emlékeztetett rá a Fidesz EP-képviselője.

Deutsch Tamás a Facebook-oldalára feltöltött videóban felidézi, hogy Carolina Punset, volt spanyol liberális EP-képviselő,

Andrej Noskó, a Nyílt Társadalom Alapítvány igazgatója,

Kálmán Mátyás, a 24.hu és az Index korábbi újságírója

és Dalibor Rohac, egy amerikai kutatóintézet munkatársa többek között arról beszélnek a napvilágra került felvételeken, hogy mondjanak egyébként bármit is a nyilvánosságban:

  • a szólásszabadság igazi ellenségei nem Magyarország és Lengyelország, hanem a politikai korrektség brüsszeli szószólói,
  • a két országot valós érvek felsorakoztatása nélkül ostorozza a fősodratú média,
  • elismerik, hogy a legtöbb NGO, köztük például a Soros-féle Amnesty International is, kézben tartja a külföldi újságírók irányítását
  • és nemcsak politikai, hanem gazdasági kérdésekben is kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben Brüsszel.

Sőt egyikük még azt is büszkén bevallja, hogy több alkalommal maga is felbérelt egy-egy újságírót, hogy népszerűsítsék a Soros-szervezetek hazug anyagait.

Deutsch Tamás nyilvánvalóvá teszi, hogy mindez nem maradhat következmények nélkül.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője beszédet mond a kormánypárt 29. tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2021. november 14-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.