Sértegetéssel védte Márki-Zay fasisztázását a DK politikusa + videó

Sajátosan reagált Arató Gergely a Mediaworks–Hírcentrum kérdésére.

MEDIAWORKS–HÍRCENTRUM
2022. 02. 21. 20:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Önök, bárki, bármit mond, belemagyaráznak bármit

– így reagált Arató Gergely a Mediaworks–Hírcentrum kérdésére, ami Márki-Zay Péter azon mondatára vonatkozott, miszerint a fasisztákat és a kommunistákat is képviseli. A DK-s politikus ezt követően a stábot kezdte sértegetni. Steinmetz Ádám volt az, aki ott állt Márki-Zay mellett, miközben a botrányos megnyilvánulása volt.

A jobbikos politikus szerint mindenkinek felelnie kell a saját mondataiért 

és azt is hozzátette, hogy szerinte az országban nincsenek se kommunisták, se fasiszták. Csárdi Antal LMP-s országgyűlési képviselő szerint egyértelműen hiba történt. Volner János független képviselő azonban azon az állásponton van, hogy Márki-Zay Péter kimondta az igazságot, miszerint a csapatában fasiszták és kommunisták is vannak. 

Borítókép: Arató Gergely (Fotó: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.