Novák Katalin: A nyíregyházi kórház csapata az Ukrajnából érkező menekültek ellátásából is kiveszi a részét

Novák Katalin a nyíregyházi kórházban tett látogatást. A kórházi dolgozók az Ukrajnából érkező menekültek ellátásában is segítenek. A megválasztott köztársasági elnök a kórházból beszámolt arról, hogy egy otthonát 38 hetes várandósan elhagyó édesanya és azóta megszületett gyermeke már jó kezekben van, köszönhetően a nyíregyházi kórház csapatának.

Forrás: FACEBOOK2022. 03. 23. 20:14
NOVÁK KATALIN NYÍREGYHÁZI KÓRHÁZBAN MENEKÜLTEK _ FORRÁS: NOVÁK KATALIN FACEBOOK-OLDALA
NOVÁK KATALIN NYÍREGYHÁZI KÓRHÁZBAN MENEKÜLTEK _ FORRÁS: NOVÁK KATALIN FACEBOOK-OLDALA Forrás: NOVÁK KATALIN FACEBOOK-OLDALA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

38 hetes várandósan hagyta hátra az otthonát a hétfőn született Zente édesanyja. Jó kezekben vannak, köszönhetően a nyíregyházi kórház csapatának, akik az Ukrajnából érkező menekültek ellátásából is kiveszik a részüket – írta közösségi oldalán Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök.

A Nyíregyházi Egyetem is segít, szállást nyújtanak a menekülteknek, hallgatóik gyermekfoglalkozásokat tartanak – tette hozzá Novák Katalin.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.