Válasz a DK-s vádakra: Megszorítani a baloldal, különösen Gyurcsány Ferenc szokott

A DK-s Varga István arról beszélt, hogy a kormánypárt megszorításokat vezetne be, ha megnyerné a jövő vasárnapi országgyűlési választást.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 03. 27. 14:41
null
2021.10.22. BUdapest Demokratikus Koalíció (DK) 10. születésnapja Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet képen: Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszorítani a baloldal szokott, különösen Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök jelentette ki a Fidesz, miután a DK-s Varga István, Somogy megye 1-es választókerületének országgyűlési képviselő-jelöltje arról beszélt, hogy a  kormánypárt megszorításokat vezetne be, ha megnyerné a jövő vasárnapi országgyűlési választást. A Fidesz válaszul úgy fogalmazott: 

Gyurcsány Ferenc vett el egyhavi nyugdíjat a nyugdíjasoktól és ő szüntette meg a családtámogatásokat. A baloldal pedig most is azonnal elzárná a gázcsapot, megszüntetné a rezsicsökkentést és háborúba sodorná az országot 

rögzítette  a nagyobbik kormánypárt. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.