Jámbor András ezúttal kendőzetlenül őszinte volt

A józsefvárosi körzet baloldali képviselője azért lenne a Parlament jegyzője, mert azért „baromi sok pénz jár”.

Forrás: pestisracok.hu2022. 04. 26. 21:09
KARÁCSONY Gergely; JÁMBOR András
Budapest, 2021. december 15. Jámbor András, Budapest 6. számú, ferencvárosi és józsefvárosi választókerületének a Párbeszéd által jelölt közös ellenzéki országgyûlési képviselõjelöltje sajtótájékoztatót tart a Fudan Egyetemre és az álláskeresési járadékra vonatkozó népszavazási kezdeményezésekhez szükséges aláírásgyûjtõ ívek átvétele után a Nemzeti Választási Iroda elõtt 2021. december 15-én. Megkezdõdik az aláírásgyûjtés a Diákvárosra és a 270 napos álláskeresési járadékra vonatkozó népszavazáshoz - jelentette be Karácsony Gergely fõpolgármester (a háttérben) a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jámbor András, a józsefvárosi körzet baloldali országgyűlési képviselője kendőzetlen őszinteséggel mondta ki, hogy azért szeretne az újonnan megválasztott Parlament jegyzője lenni, mert „baromi sok pénz jár érte” – derül ki egy Bohár Dániel közösségi oldalán megjelent videóból, melyet a PestiSrácok portál vett észre.

Azért aspirálok a jegyzőségre, mert baromi sok pénz jár érte

– fogalmazott a baloldali képviselők kerekasztal-beszélgetésén Jámbor, aki nem mellesleg a szélsőbaloldali Szikra Mozgalom jelöltjeként nyerte meg a józsefvárosi egyéni országgyűlési képviselői körzetet, és a Karácsony Gergely-féle Párbeszéd frakciójába fog beülni a május 2-án megalakuló Országgyűlésben – olvasható a PestiSrácok.hu oldalon.

Borítókép: Jámbor András, Budapest 6. számú, ferencvárosi és józsefvárosi választókerületének a Párbeszéd által jelölt közös baloldali országgyűlési képviselőjelöltje sajtótájékoztatón (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.