Már Péterfi Judit is kikészült Márki-Zay Pétertől? – Jeszenszky Zsolt videóüzenete

Helyreigazítás: A cikkben valótlanul híreszteltük, hogy Péterfi Judit azt gondolja, hogy Márki-Zay Péter elmebeteg, nem lehet vele bírni, életveszélyes, monomániás elmebeteg, reménytelen. Valótlanul híreszteltük, hogy Péterfi Judit zárt körben azt mondta, hogy össze vannak omolva lelkileg, és sem idegileg, sem fizikailag nem bírják ennek a kínai cipős, önjelölt messiásnak az ámokfutását, aki senkire nem hallgat, senki nem tudja kontrollálni, és húzza bele magukat is a saját maga által ásott gödörbe.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 04. 02. 19:19
MÁRKI-ZAY PÉTER ÖRKÉNYBEN
MÁRKI-ZAY PÉTER ÖRKÉNYBEN Forrás: Videa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Judit! Kérem, lépjen elő, és mondja el a valóságot. Azt, amit igazán és őszintén gondol, hogy Márki-Zay Péter egy elmebeteg, hogy egyszerűen nem lehet vele bírni, hogy életveszélyes, monomániás elmebeteg, és hiába bízták meg önt is a felügyeletével, reménytelen

szólította fel Péterfi Juditot, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjének sajtófőnökét Jeszenszky Zsolt. 

A Pesti TV műsorvezetője az egykori televíziós-újságírónak üzenve így folytatta: – Mondja el őszintén, amit eddig csak zárt körben mondott el, hogy össze vannak omolva lelkileg, és sem idegileg, sem fizikailag nem bírják ennek a kínai cipős, önjelölt messiásnak az ámokfutását, aki senkire nem hallgat, senki nem tudja kontrollálni, és húzza bele magukat is a saját maga által ásott gödörbe. 

Beszéljen arról is, hogy össze vannak omolva politikailag is, mert tudják, hogy esélytelenek vasárnap, és egyedül Gyurcsány Ferenc nevet ezen az egészen, mert neki az eddigihez képest kétszer akkora frakciója lesz a parlamentben, önök pedig a partvonalra lettek szorítva, kegyelempozíciókkal a parlamenti listán vagy a külföldről kitartott médiában és civil szervezetekben

 – mutatott rá Jeszenszky Zsolt, majd hozzátette: ha azonban valamilyen csoda folytán mégis sikerülne vasárnap győzniük, önök rettegnek a legjobban attól, hogy ez a teljesen őrült és a félnótás haverjai vezessék az országot. 

Gondoljon a jövőre, de gondoljon önmagára is. Van visszatérés a nemzeti oldalra, ahonnan eltévelyedett. 

Ha ön most kiáll és lerántja a leplet Márki-Zay Péterről, azzal olyan szolgálatot tesz a hazájának, amiért Magyarország örökké hálás lesz

 – hangsúlyozta a műsorvezető.

Borítókép: Márki-Zay Péter és Péterfi Judit (Forrás: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.