Kollár Lajost választották a Professzorok Batthyány Köre elnökének

Tisztújítást tartott szombaton a Professzorok Batthyány Köre, amelyen nagy többséggel választották elnöknek Kollár Lajost – számolt be a Pécsi Újság.

Forrás: Pecsiujsag.hu2022. 05. 28. 21:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyesületként működő Professzorok Batthyány Köre tagjai a polgári értékrendet vallják magukénak, feladatuknak tekintik, hogy a magyar társadalom problémáira távlatos megoldásokat keressenek.

A szervezet alapszabálya rögzíti, hogy a tagok hisznek a hagyományos polgári erkölcs alapján álló, becsületes és igazmondó közélet lehetőségében, és azt vallják, hogy a nemzet és az egyének felemelkedéséhez a család megerősítése nélkülözhetetlen.

A Professzorok Batthyány Körét egyetemi tanárok és egyetemi tanár rangú kutatók alapították.

Dr. Kollár Lajos sebészprofesszor a Pécsi Újság megkeresésére elmondta, az egyesület szombati tisztújításán nagy többséggel választották elnöknek.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Kollár Lajos (Fotó: Pécsi Újság)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.