Ismét megjelent Jakab, hogy megüzenje: nem győzték le!

Elmondása szerint rengeteg támogató üzentet kap, azoknak pedig, akik azért aggódnak, hogy itt hagyja őket, nem kell félni.

Forrás: Facebook2022. 06. 09. 12:53
JAKAB Péter
Budapest, 2021. november 8. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. november 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokkal azután, hogy megbukott, ismét a közösségi oldalán jelentkezett Jakab Péter, hogy megüzenje: ő bizony nem az a feladós fajta. 

A Jobbik frakcióvezetője közölte azt is, hogy rengeteg támogató üzenetet kap, azoknak pedig, akik azért aggódnak, hogy itt hagyja őket, nem kell félni, ezt az örömöt ugyanis nem adja meg a Fidesznek. 

A közéleti szereplők és politikai véleményvezérek bejegyzéseire reagálva Jakab azt írta: úgy csinálnak, mintha legyőzték volna a legfőbb ellenfelüket, ez azonban korai.

Soha nem adom meg nektek azt az örömöt, hogy eltűnjek. Nem győztetek le! Sőt, most lesz csak igazán több energiám rátok 

hangoztatta a bukott pártelnök, megjegyezve: bár nehéz döntést hozott, de azzal, hogy lemondott az elnöki posztról, helyesen járt el.

Borítókép: Jakab Péter felszólalása az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.