Karácsonyék százötven kukával orvosolnák a fővárosi szeméthegyeket

Mindez azért is felháborító, mivel annak ellenére, hogy a fővárost elönti a szemét, a főpolgármester korábban háromezer kukát szereltetett le Budapest utcáiról.

Forrás: Facebook2022. 06. 18. 16:00
null
Budapest, 2020. június 15. Utas száll fel egy autóbusz elsõ ajtaján a BKK a Keleti pályaudvari megállójában 2020. június 15-én. Reggeltõl újra nyitják az elsõ ajtót a fõvárosi buszok és trolik, visszaállt az elsõ ajtós felszállási rend, amelyet korábban a koronavírus-járvány miatt szüntettek meg. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha a cinizmusnak van mértékegysége, akkor az egészen biztosan egy Karácsony Gergely!

  így reagált a budapesti városvezetés újabb lépésére a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője, miután Karácsony Gergely főpolgármester bejelentette, hogy a Budapesti Közművek negyvenegy fővárosi helyszínre százötven darab kukát fog kihelyezni. Wintermantel Zsolt Facebook-bejegyzése szerint mindez azért is felháborító, mert annak ellenére, hogy a fővárost elönti a szemét, a főpolgármester háromezer kukát szereltetett le Budapest utcáiról. Most pedig nagyon tudományosan bebizonyítva, sikerként kommunikálja azt, hogy százötven kukát fognak visszarakni. 

Valaki nem fogja meg a kezét a főpolgármesternek és kíséri körbe a fővárosban, hogy lássa áldásos tevékenységének eredményét?!

tette fel a kérdést a frakcióvezető. 

Fotó: Facebook/Wintermantel Zsolt

Borítókép: Buszmegálló a Keleti pályaudvarnál. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.