Molnár Enikő és a zaklatással vádolt Földi István is megjelent a Jobbik ülésén

Sajtóhírek szerint Szilágyi György élettársát a Jobbik tavaly decemberi rendezvényén Földi István megkísérelte megerőszakolni.

Mediaworks–Hírcentrum
2022. 06. 09. 17:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Enikő, Jakab Péter egykori kabinetfőnöke is megjelent a Jobbik rendkívüli választmányi ülésén, majd viharos gyorsasággal távozott, Lukács László oldalán. Molnár Enikő még június 1-én mondott le tisztségéről, ezt megelőzően pedig arról lehetett kiszivárgott információkat hallani, hogy ő maga irányította a pártot, és ezért irányult többek között ellene a párton belüli puccs. 

Távozásával pedig borítékolható volt, hogy Jakab Péter is le fog mondani, ami a választmányi ülés kezdetével egy időben meg is történt, igaz, Jakab ezt csak a Facebookon jelezte, az ülésen nem jelent meg. 

Molnár Enikő nem várta meg a többórás esemény végét, alig egy órával a kezdete után Lukács László alelnök kíséretében távozott a helyszínről.

Szabó Gábor, a párt országos választmányi elnöke arról tájékoztatta a sajtót, hogy az elmúlt hetek eseményeit is át kell beszélniük majd az ülésen, ez alatt vélhetően a pártot érintő zaklatási botrányra is utalt. Mint emlékezetes, sajtóhírek szerint Szilágyi György élettársát a Jobbik tavaly decemberi rendezvényén Földi István meg akarta erőszakolni. Földi István szintén megjelent az ülésen, azonban nem volt hajlandó a sajtó kérdéseire válaszolni.

Boríókép: Földi István (Fotó: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.