Segítsen elkapni: ellopta a kőkeresztet a Margit hídról, a kamera mindent felvett

A rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

Forrás: Hirado.hu2022. 06. 10. 13:48
null
Budapest, 2014. február 16. A budapesti Fidelitas nemzetpolitikai csoportjának tagjai megemlékeznek az újvidéki mészárlás szerb és zsidó, valamint a délvidéki hideg napok magyar áldozatairól, a Margitszigeten, a Margit-híd közelében 2014. február 16-án. MTI Fotó: Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság lopás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – írta a Police.hu.A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi elektromos rollerrel május 4-én 3 órakor a Margit hídon megállt, majd az egyikük a kőkeresztet letörte és ellopta.A feltételezett elkövetőről felvétel készült – olvasható a Híradó.hu cikkében.

A BRFK kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságáról, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.​

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.