Szentkirályi Alexandra: Magyarország fejlődik!

„Az elmúlt években a kormány kiemelt célnak tekintette a vidéki Magyarország fejlesztését” – írta a kormányszóvivő.

Forrás: FACEBOOK2022. 06. 11. 15:24
ZALAEGERSZEG ÚJ VÁROSI USZODA
ZALAEGERSZEG ÚJ VÁROSI USZODA Fotó: MTI/MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Magyarország fejlődik! Az elmúlt években a kormány kiemelt célnak tekintette a vidéki Magyarország fejlesztését. Ezért olyan programokat hoztunk létre, mint a Modern városok program, amelynek keretében mindez megvalósulhat, amelyen keresztül a megyei jogú városok soha nem látott mértékű támogatást kapnak” – írta Szentkirályi Alexandra a Facebook-bejegyzésében.

ZALAEGERSZEG ÚJ VÁROSI USZODA
Fotó: MTI/MTVA

A kormányszóvivő hozzátette: „A hónap elején Zalaegerszegen is megnyílt az a háromszintes uszoda, tanuszoda és strand, amely 100 százalékban – a beruházási összeg 9,5 milliárd forint volt – kormányzati támogatással valósult meg.”

„Ezt nemcsak a zalaegerszegiek használhatják, de nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas” – zárta Szentkirályi Alexandra a Facebook-bejegyzését.

Borítókép forrása: MTI

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.