Jakab Péter is megérkezett a Jobbik elnökválasztására, a legesélyesebb jelölt Gyöngyösi Márton

Szombaton délelőtt kezdődött a párt tisztújítása.

Forrás: Mediaworks–Hírcentrum2022. 07. 02. 12:04
GYÖNGYÖSI Márton; JAKAB Péter
Budapest, 2020. január 25. Jakab Péter frakcióvezetõ, a Jobbik újonnan megválasztott elnöke (b) beszél a párt budapesti tisztújító kongresszusát követõ sajtótájékoztatón a Dürer Rendezvényházban 2020. január 25-én. Jobbra Gyöngyösi Márton elnökhelyettes. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péter is megérkezett a Jobbik elnökválasztására, a legesélyesebb jelölt Gyöngyösi Márton. Szombaton délelőtt kezdődött a párt tisztújítása. Az elnöki pozícióért pedig hárman indultak el, Ander Balázs jelenlegi alelnök, Földi István és Gyöngyösi Márton EP-képviselő.

Földi István nevétől azért volt hangos a sajtó, mert állítólag ő volt az a politikus, aki meg akarta erőszakolni Szilágyi György élettársát.

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.