Folytatódnak a Szent István-napi programok a fővárosban

Kovács Zoltán kiemelte, hogy az operatív törzs a programokat a szervezők mérlegelése alapján engedi folytatni Budapesten.

Forrás: Facebook2022. 08. 21. 8:42
null
Budapest, 2021. augusztus 20. Az eredetileg 1938-ban elkészült, majd a II. világháborúban megsemmisült Aranyvonat újraépített Szent Jobb-ereklyeszállító kocsija az államalapítás és államalapító Szent István király ünnepén Budapesten, az Alkotmány utcában 2021. augusztus 20-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma is folytatódnak a Szent István-napi programok a fővárosban, amelyek megtartását az operatív törzs az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatni, illetve elkezdeni Budapesten

– emelte ki hivatalos közösségi oldalán Kovács Zoltán, az augusztus 20-i nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője.

Az államtitkár hozzátette:

„Az esetleges fejleményekről természetesen haladéktalanul tájékoztatást adunk.” 

„Kérünk minden résztvevőt és érdeklődőt, hogy részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István-napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül.”

Borítókép: Az eredetileg 1938-ban elkészült, majd a II. világháborúban megsemmisült Aranyvonat újraépített Szent Jobb-ereklyeszállító kocsija az államalapítás és államalapító Szent István király ünnepén Budapesten, az Alkotmány utcában 2021. augusztus 20-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.