időjárás -1°C Mária 2023. december 8.
logo

Folytatódnak a Szent István-napi programok a fővárosban

Forrás: Facebook
2022.08.21. 08:42 2022.08.21. 15:18
Folytatódnak a Szent István-napi programok a fővárosban

Ma is folytatódnak a Szent István-napi programok a fővárosban, amelyek megtartását az operatív törzs az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatni, illetve elkezdeni Budapesten

– emelte ki hivatalos közösségi oldalán Kovács Zoltán, az augusztus 20-i nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője.

Az államtitkár hozzátette:

„Az esetleges fejleményekről természetesen haladéktalanul tájékoztatást adunk.” 

„Kérünk minden résztvevőt és érdeklődőt, hogy részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István-napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül.”

Borítókép: Az eredetileg 1938-ban elkészült, majd a II. világháborúban megsemmisült Aranyvonat újraépített Szent Jobb-ereklyeszállító kocsija az államalapítás és államalapító Szent István király ünnepén Budapesten, az Alkotmány utcában 2021. augusztus 20-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Elmarad az augusztus 20-i tűzijáték

Kovács Zoltán államtitkár jelentette be a közösségi oldalán, hogy az előre jelzett időjárási körülmények között nem biztonságos a rendezvény megtartása.

Az államalapítás ünnepe

Több tízezren vettek részt a Szent István-napi programokon Budapesten

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.