időjárás 1°C Mária 2023. december 8.
logo

Több tízezren vettek részt a Szent István-napi programokon Budapesten

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2022.08.21. 20:40 2022.08.22. 06:54
Több tízezren vettek részt a Szent István-napi programokon Budapesten

Befejeződnek a Szent István-napi programok a fővárosban, melyeken vasárnap is több tízezren vettek részt tájékoztatott az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője Facebook-oldalán. Kovács Zoltán kiemelte:

 a budapesti rendezvények a legnagyobb rendben zajlottak, majd az operatív törzs nevében is megköszönte annak a több ezer embernek a munkáját, akik a négynapos ünnepi programokon részt vettek és segítettek.

Az államtitkár továbbá megismételte, hogy az ünnepi tűzijáték megtartására augusztus 27-én, szombaton 21 órakor kerül sor. Mint ismert, az operatív törzs augusztus 20-án az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján úgy döntött, az időjárási körülmények nem teszik biztonságossá a szombat este kilenc órára tervezett tűzijáték megtartását, ezért azt elhalasztották.

Borítókép: Népművészek a mesterségek ünnepén tartott kenyérszentelés kezdete előtt a budai Várban, a Szentháromság téren. (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Az államalapítás ünnepe

Folytatódnak a Szent István-napi programok a fővárosban

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.