Kovács Zoltán: Az ünnepi rendezvények augusztus 20-án is biztonságosan zajlottak

A Szent István-napi ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz napközben beérkezett információk alapján elmondható, hogy az ünnepi rendezvények – a rossz időjárási körülmények ellenére – augusztus 20-án is biztonságosan zajlottak – írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Forrás: Facebook/Kovács Zoltán2022. 08. 20. 19:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Szent István-napi ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz napközben beérkezett információk alapján elmondható, hogy az ünnepi rendezvények – a rossz időjárási körülmények ellenére – augusztus 20-án is biztonságosan zajlottak” – olvasható Kovács Zoltán, a magyar kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárának hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Szombaton országosan 414 rendezvényt tartanak: ezek közül 334 állami, illetve önkormányzati, 55 kulturális, hét gyülekezési törvény hatálya alá tartozó, valamint 18 más jellegű rendezvényt. Tizennyolc óráig 204 rendezvény ért véget, 133 folyamatban van, 46 nem kezdődött el, míg 31 elmaradt.

Ahogy arról korábban lapunk is hírt adott, a 21 órára tervezett tűzijátékot az operatív törzs elhalasztotta. A tervek szerint a tűzijáték új időpontja 2022. augusztus 27., szombat, 21 óra.

Bejegyzése végén Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár felhívta az érdeklődők figyelmét arra, hogy a Szent István-napi rendezvényekről és az időjárási körülményekről részletesen tájékozódjanak a programsorozat applikációján és honlapján, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján és a média híradásain keresztül – olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: A Szent Koronát 18 óráig 5920 fő látogatta meg (Fotó: Facebook/Kovács Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.