Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Augusztus 20.: időjárással foglalkozó munkacsoport jött létre

Magyar Nemzet
2022.08.18. 14:36 2022.08.20. 09:20
Augusztus 20.: időjárással foglalkozó munkacsoport jött létre

Megkezdődtek csütörtökön az augusztus 20-ai ünnephez kapcsolódó programok

 – adta hírül a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK).

A tájékoztatás szerint a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs június óta rendszeresen ülésezik és ellenőrzi a Szent István-napi ünnepségsorozattal kapcsolatos teendőket és fejleményeket. 

 

Ma pedig a Kovács Zoltán kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár által vezetett operatív törzsön belül létrejött egy kimondottan az időjárással foglalkozó munkacsoport is, mely folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és amennyiben szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről.

 

Hozzátették, bármilyen, a programokban bekövetkező esetleges változásról vagy az időjárással kapcsolatos intézkedésekről azonnal tájékoztatják majd a lakosságot. 

Borítókép: Tűzijáték a Duna felett Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján 2021. augusztus 20-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Az államalapítás ünnepe

Több tízezren vettek részt a Szent István-napi programokon Budapesten

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.