Augusztus 20.: időjárással foglalkozó munkacsoport jött létre

A munkacsoport figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és amennyiben szükséges, dönt a változásokról is.

Magyar Nemzet
2022. 08. 18. 14:36
null
Budapest, 2021. augusztus 20. Tűzijáték a Duna felett Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján 2021. augusztus 20-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkezdődtek csütörtökön az augusztus 20-ai ünnephez kapcsolódó programok

 – adta hírül a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK).

A tájékoztatás szerint a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs június óta rendszeresen ülésezik és ellenőrzi a Szent István-napi ünnepségsorozattal kapcsolatos teendőket és fejleményeket. 

 

Ma pedig a Kovács Zoltán kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár által vezetett operatív törzsön belül létrejött egy kimondottan az időjárással foglalkozó munkacsoport is, mely folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és amennyiben szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről.

 

Hozzátették, bármilyen, a programokban bekövetkező esetleges változásról vagy az időjárással kapcsolatos intézkedésekről azonnal tájékoztatják majd a lakosságot. 

Borítókép: Tűzijáték a Duna felett Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján 2021. augusztus 20-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.