Megszüntetik a 168 Óra hetilapot

Az energia- és papírárak annyira megemelkedtek, hogy nem tudják fenntartani a lap kiadását – írja az Index.

Forrás: Index2022. 08. 26. 17:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felfüggeszti a 168 Óra hetilap megjelenését a Michaeli, Schwartz & Brit Média Holding Zrt. – olvasható a cég közleményében. Mint írják, a médiacsoport a jelenlegi energia- és papírárak mellett nem látja fenntarthatónak a lap kiadását.

Bár nyomtatott formában nem jelenik meg a 168 Óra, a weboldal továbbra is elérhető, a fejlesztéseknek köszönhetően a jövőben kereshetővé válik a több mint három évtizednyi évfolyam minden száma, teszik hozzá.

A digitális átállásért a főszerkesztő és a helyettese a felelős.

A kiadó az elmúlt években több, korábban megszüntetett lapot hozott már vissza, ezért joggal bízunk abban, hogy a gazdasági környezet normalizálódását követően ezek az újságok is visszatérnek nyomtatásban is

– mondta Milkovics Pál, a Michaeli, Schwartz & Brit Zrt. vezérigazgatója. A 168 Óra és a Pesti Hírlap időszaki kiadványai továbbra is megjelennek, tette hozzá. 

A 168 Óra teljes szerkesztőségét elbocsátották, azóta az újságot külső szerzőktől vásárolt tartalmakkal töltik meg.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.