Alapjogokért Központ: Baljós árnyak – készülődik a gyurcsányi árnyékvilág

A szervezet szerint Dobrev Klára színrelépése csak egy csel az őszödi beszédhez hasonlóan.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 09. 19. 14:00
null
20220403 Budapest Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője és Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök leadják szavazatukat a budapesti Áldás utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc az árnyékkormány-alakítás ceremóniájával ismét maga elé tolta feleségét, aki megnevezte a múlt embereit: többek között Oláh Lajost, Varju Lászlót, Vadai Ágnest, Gy. Németh Erzsébetet, Bodnár Zoltánt és Komáromi Zoltánt – írta az Alapjogokért Központ legújabb Facebook-bejegyzésében, emlékeztetve, hogy mindez közjogilag értelmezhetetlen aktus.

Az Alapjogokért Központ kifejtette: Dobrev Klára személyében nem egy új baloldali vezér lép a színpadra, „ez csak egy csel, ez csak egy bűvésztrükk, pont úgy, ahogyan Gyurcsány Ferenc azt az őszödi beszédben mondta a szocialista képviselőknek – írták.

„…trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük”

 – idézték a Demokratikus Koalíció elnökét, rámutatva: „Dobrev árnyékkormánya is csak egy gyurcsányi trükk, amellyel Gyurcsány Ferenc és szervezett posztkommunista felvilága a túlélés érdekében vissza akar kapaszkodni a hatalomba, most éppen az őt gazdaggá tevő Apró-klán oszlopos tagjának, a feleségének a hátán”.

Hogy Gyurcsány nem változott, azt a példátlanul arcátlan és gátlástalan időzítés is egyértelművé teszi: Gyurcsányék épp akkorra készültek el, amikor az őszödi beszéd kiszivárgásának 16. évfordulójára, és arra emlékezik az ország, hogy 16 évvel ezelőtt emberverő gyurcsányi terrort élt át a pesti utca népe – jelentette ki az Alapjogokért Központ, hangsúlyozva: abból is egyértelmű, hogy Gyurcsány csak maga előtt tolja Dobrev Klárát, hogy nyáron ő terjesztette a Facebookon: készülnek. 

Felhívták a figyelmet: „minden magyar a zsigereiben tudja, ha Gyurcsányék készülődnek, annak az a vége, hogy az ország kikészül”. 

Mindenki tudja, az újabb gyurcsányi hatalomgyakorlásból mi következne Magyarországon: brutális megszorítások, fékevesztett adóemelések, az eredményes családpolitika lerombolása, a nyugdíjak csökkentése, nyílt politikai hazugságok, hatalmi visszaélések, hajbókolás Brüsszel föderalista, központosító akarata előtt, a titkosszolgálatok felhasználása a belpolitika manipulálásra, és a demokratikus jogaink lábbal tiprása

 – figyelmeztettek, hozzátéve: „a magyarok ismerik ezt a világot, és nem kérnek belőle”.

Emlékeztettek: április 3-án negyedszer is nemet mondtak a magyar választók erre, 2022-ben még nagyobb arányban, mint a korábbi választásokon. 

– A gyurcsányi felvilág azonban nem nyugszik, mert nem nyugodhat: a hatalmát vesztett baloldal újra neki akar veselkedni, hogy visszaszerezze az ország vezetését, és ismét lerombolja a jól ismert magyar világunkat – jelentette ki az Alapjogokért Központ.

A tét nagy: a múlt emberei csak a múlt politikáját hozhatják vissza. Dobrev Klára árnyékkormányának emberei a múlt emberei, a múlt politikáját, és a múlt reflexeit hordozzák, csak úgy cselekedhetnének a jövőben is, ahogyan a múltban

 – hangsúlyozták, kiemelve, hogy „az árnyékvilágból nemcsak a múlt figurái, hanem a gyurcsányi alvilág emberei is itt dörömbölnek az ajtónkon”.

Feri készülődik. Tartsuk szárazon a puskaport!

 – zárta posztját az Alapjogokért Központ.

Borítókép: Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.