Vesztes csapaton ne változtass: Dobrev bemutatta az árnyékkormányát

Gyurcsány Ferenc feleségének árnyékkormányában Vadai Ágnes a honvédelmi miniszter.

Magyar Nemzet
2022. 09. 19. 11:15
Dobrev Klára DK árnyékkormány tagjainak bemutatása (Fotó: Teknős Miklós) Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Noha kormányzásra készülnek, a DK-nak még egy élő közvetítést sem sikerült zökkenőmentesen lebonyolítania, amelyen éppen Dobrev Klára mutatta be „árnyékkormányát”. 

Gyurcsány Ferenc felesége mai sajtótájékoztatóján alig kezdte el beszédét, amikor a saját, illetve a DK Facebook-oldalán is közvetített esemény hirtelen megszakadt. 

A vélhetően a helyszínről tudósító Magyar Hang beszámolója szerint ugyanakkor Dobrev Klára bejelentette: árnyékkormányában Molnár Csaba a kancelláriaminiszter, Bodnár Zoltán a pénzügyminiszter, Rónai Sándor a külügyminiszter, Arató Gergely a kormányprogramért felelős miniszter, Mustó Géza a belügyminiszter, Kordás László pedig a bér- és munkaügyi miniszter. 

Gyurcsány Ferenc feleségének árnyékkormányában továbbá Gy. Németh Erzsébet a szociális és nyugdíjügyi miniszter, Komáromi Zoltán az egészségügyi, Varju László az energia- és rezsiügyi miniszter, Dávid Ferenc a gazdasági miniszter, Vadai Ágnes a honvédelmi miniszter, Oláh Lajos a környezetvédelmi és klímaügyi miniszter, Benedek Szilveszter a mezőgazdasági miniszter. 

Barkóczi Balázs az oktatási miniszter, Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester az önkormányzati miniszter, a vidéki önkormányzatokért felelős főtanácsadó pedig Szitka Péter kazincbarcikai polgármester. Az árnyékkormány szóvivője Kálmán Olga.

Borítókép: Az árnyékkormány tagjai (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.