Gyurcsány azt állítja, hogy felkészültek

A baloldal bukott miniszterelnöke újabb sejtelmes bejegyzést tett közzé a terveiről a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook2022. 09. 16. 9:25
null
2021.06.07. Szentendre Gyurcsány Ferenc a DK elnöke lakossági fórumon vett részt Szentendre főterén. Magyar Nemzet Éberling András Fotó: Andras Eberling
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szóltam: készülünk. Szólok: felkészültünk” – olvasható Gyurcsány Ferenc legújabb Facebook-bejegyzésében. A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke arra most nem tért ki, hogy pontosan mire is készültek fel. 

Azonban nemrég egy másik bejegyzésben a baloldal bukott miniszterelnöke részletezte a terveit, miszerint: 

„A Demokratikus Koalíció arra készül, hogy vezesse az országot. Ez a dolga.”

Emlékezetes, hogy Gyurcsány korábban hetekig azzal zárta minden posztját a Facebookon:

„Készülünk… ”

A DK-vezér eleinte harcias tónusú bejegyzéseit a negédes megszólalások váltották fel, amiben az ország és az emberek egyesítéséről, béketeremtésről beszélt, ami azért is ironikus, mert Gyurcsány nevéhez fűződnek a 2006-os őszi brutális események, amikor az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után Budapesten és más városokban tüntetéssorozat kezdődött, amire kegyetlen és véres rendőri fellépés volt a válasz.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Éberling András)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.