Csák János: A cél a felsőoktatás további fejlesztése

Az Európai Egyetemi Szövetség kulcsszerepet játszik az európai felsőoktatási térség versenyképességének megerősítésében.

Forrás: FACEBOOK2022. 10. 13. 16:25
CSÁK János
Budapest, 2022. július 11. Csák János kultúráért és innovációért felelõs miniszter beszédet mond a Vállalkozásfejlesztési Tanács ülésén, az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj nemzeti fordulója gyõzteseinek járó elismerõ oklevelek átadásán a minisztériumban 2022. július 11-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma tartották a Semmelweis Egyetem, a Tempus Közalapítvány, valamint az Európai Egyetemi Szövetség közös szervezésében megrendezésre kerülő European Universities’ Rectors Assembly konferenciát – hívta fel a figyelmet a kultúráért és innovációért felelős miniszter a közösségi oldalán.

Hozzátette: az Európai Felsőoktatási Térség vezetői megvitatták, hogy az ERASMUS+ program keretében működő egyetemek miként kezeljék a térség előtt álló kihívásokat és hogyan járuljanak hozzá a felsőoktatás fejlesztéséhez, színvonalának emeléséhez.

„Az Európai Egyetemi Szövetség kulcsszerepet játszik az európai felsőoktatási térség versenyképességének megerősítésében, az Európai Unió kutatási és innovációs kapacitásainak kiaknázásában és az Európai Bizottság által életre hívott Európai Oktatási és Kutatási Térség hatékony kiépítésében” – zárta Facebook-bejegyzését Csák János.

Borítókép: Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.