Fidesz: Az ilyen szankciópárti akciókért fizetik a dollárbaloldalt

A baloldal azért távolíttatná el a konzultációs plakátokat, mert azok felhívják a figyelmet az uniós szankciókra a Fidesz szerint.

Munkatársunktól
2022. 10. 26. 15:45
20220103 budapest a fovarosi kozgyulesnek a varoshaza eladasa ugyeben tartott vizsgalobizottsagi ulese havran zoltan magyar nmezet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dollárbaloldalt pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik külföldről, mint amilyet ma előadtak – írta közleményében a Fidesz. Hozzátették: 

Gyurcsányék azért akarják eltávolítani a bombás plakátokat Budapest utcáiról, mert azok felhívják a figyelmet a pusztító brüsszeli szankciókra”

és a szankciókról indított nemzeti konzultációra. Kiemelték, hogy „a szankciók bizony bombaként teszik tönkre Európát”, mert lerombolják az európai gazdaságot és életszínvonalat. 

A szankciók miatt energiaválság van, elszálltak az energiaárak, drágulnak az élelmiszerek, nő az infláció, brutálisan nőnek a családok és a vállalkozások terhei 

– sorolták. Hangsúlyozták, „Gyurcsányék hiába akarják befogni a magyarok száját”, az embereknek joguk van elmondani a véleményüket a szankciókról, hiszen azok árát ők fizetik.

A párt arra reagált, hogy Szaniszló Sándor (DK) sajtótájékoztatóján azt mondta: a párt fővárosi polgármesterei feljelentést tesznek a kormány „bombás” plakátjai miatt. Rémhírterjesztés és közveszéllyel fenyegetés miatt teszik meg szerdán a büntetőfeljelentést. A Budapestet és az országot elárasztó óriásplakátok „a legújabb kormányzati pénzszórás példaképei” – tette hozzá a DK-s politikus. 

Borítókép: Szaniszló Sándor a Fővárosi Közgyűlésnek a Városháza eladása ügyében tartott vizsgálóbizottsági ülésén (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.