Hidvéghi Balázs: Töltsük ki a nemzeti konzultációt!

Fontos, hogy minél többen kitöltsük és megüzenjük Brüsszelnek: az európai emberek érdekeit figyelembe vevő intézkedésekre van szükség!

Forrás: Facebook2022. 10. 27. 17:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brüsszeli szankciók az energiaárak brutális emelkedését okozták Európában – kezdte Facebook-oldalán megosztott videójában Hidvéghi Balázs európai parlamenti képviselő.

Hidvéghi Balázs kifejtette: az igazi kárvallotjai az elhibázott szankcióknak az európai emberek.

Brüsszelben azt állították, hogy a szankciókra azért van szükség, mert ezek majd elhozzák a háború végét. De nem így történt.

– szögezte le a kormánypárti politikus, majd rámutatott, hogy az Európai Uniónak el kell ismernie a sikertelen szankciókat és meg kell szüntetnie azokat az európai emberek megélhetésének érdekében.

Hidvéghi Balázs megjegyezte: Magyarország kormánya Európában elsőként kérdezi meg állampolgárai véleményét az elhibázott szankciókról.

Nagyon fontos, hogy minél többen mondjunk véleményt, ezzel erősítjük azt a pozíciót, amely Európát igyekszik egy józanabb, az európai érdekeket első helyre tevő politikára rávenni 

– hangsúlyozta az EP képviselő a videóban.

„Brüsszel szankciós politikája brutális energiaár-robbanást idézett elő. Az energiaszámlák már elviselhetetlen terheket rónak a családokra. Ezért fontos, hogy minél többen kitöltsük a konzultációs íveket és megüzenjük Brüsszelnek: ennél józanabb, az európai emberek érdekeit jobban figyelembe vevő intézkedésekre van szükség!” – írta a videóhoz az európai parlamenti képviselő.

 

Borítókép: Hidvéghi Balázs (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.